Solitudevej tekst

Solitudevej – Fest ABC

Solitudevej

Melodi: Sven Gyldmark – Tekst: Poeten. Jeg er altså døbt Gertrude. Og min ven han hedder Kaj. Så en mandag sku’ han møde mig på Solitudevej.

Solitudevej (vise) – Wikipedia, den frie encyklopædi

“Solitudevej” er en dansk vise lanceret i revyen Cirkus Ib fra 1953. Visen har tekst af Poeten og musik af Sven Gyldmark og blev i revyen sunget af Elga Olga.

Elga Olga – Solitudevej Lyrics – Musixmatch

22. jul. 2017 — I regnvejr. På Solitudevej. Og så åbnede skoenes snude sig. Om manda’n. I regnvejr. På Solitudevej. Kjolen hang som en gulvklud med ikk’ en …

Folkets Hus Spillefolk’s sangbog

I regnvejr. På Solitudevej. Melodi: Sven Gyldmark – Tekst: Poeten. Page 3. 3.

Solitudevej – song and lyrics by Elga Olga – Spotify

Solitudevej – song and lyrics by Elga Olga | Spotify

Sign in to see lyrics and listen to the full track. Sign up. Artist. Elga Olga. Popular Tracks by Elga Olga. Solitudevej. 34,620. Solitudevej. 3,546.

Listen to Solitudevej on Spotify. Elga Olga · Song · 2017.

Solitudevej Elga Olga Lyrics – SonicHits

Elga Olga – Solitudevej: listen with lyrics | Deezer

Sign up for Deezer and listen to Solitudevej by Elga Olga and 90 million more tracks.

Elga Olga – Solitudevej: listen with lyrics – Deezer

Alperosen

Noget om søde og sprøde (Komponist: Mogens Jermiin Nissen / Tekst: Halfdan Rasmussen). Noget om Nanettes uskyld … Solitudevej (Gyldmark, Sven / Poeten).

Alperosen

Cirkusrevyen – Søren Anker Madsen, Ole Sønnichsen – Google Bøger

Historien om Danmarks største revy fortalt år-for-år med billeder og tekst er den perfekte gave til alle der elsker et godt grin. Her er de mest uforglemmelige øjeblikke fra 1935 og frem til nu – om kendisser, kongelige, politikere og tendenser.Genoplev de bedste anekdoter og sjoveste numre fra Cirkusrevyen. Tænk blot på Dirch som kæmpebaby i hoppygyngen – så trækker de fleste helt automatisk på smilebåndet.Bogen om Cirkusrevyen er ikke mindst et glædeligt gensyn med nogle af de største stjerner – lige fra Liva Weel og Oswald Helmuth til Preben Kaas og Dirch Passer og frem til Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard.

Keywords: solitudevej tekst